Obsah

Již v roce 2013 jsme věděli, co se bude s imigranty dít dnes, ale koho to zajímalo?

Nejpozději v roce 2013 bylo i lidem s "pouhým" selským rozumem jasné, že nás čeká vlna imigrantů z Afriky a islámského světa. Ale naši političtí představitelé, společenské elity a odborníci na islámský svět nás přesvědčovali, že jde o nesmysl.

I dnes, v roce 2015, jsme stále svědky, jak se nás snaží společenské elity přesvědčit, že vše je pod kontrolou a nic nám nehrozí. Mnozí orientalisté (např. Ostřanský či Kropáček) se dále angažují v kampaních proti islamofobii a tvrdí, že přistěhovalectví mas muslimů neznamená žádný problém.

Píši v úvodu o selském rozumu záměrně, protože jsem v roce 2013 byl účastníkem konference Islám a západní kultura na Cevro vysoké škole, kde jsem prezentoval dvě teze.

První tezí bylo, že demografická data a informace odborníků na ekologii nám dávají jasný a zřetelný obraz toho, že je jen otázka času, kdy dojde k zesílení masového přistěhovalectví z Afriky a islámských zemí do Evropy. Data jsou tak průkazná, že nemusíte být profesor, expert či někdo podobný, abyste pochopili, co znamenají. 

Druhou tezí pak bylo, že muslimští uprchlíci / imigranti / přistěhovalci (nebo jak jim chcete říkat), nebudou asimilováni do naší společnosti, ale budou postupně usilovat o naši asimilaci do jejich společnosti. Vše jsem uvedl plně s odkazy na samotnou muslimskou doktrínu a osobní zkušenosti, jako bývalý muslim.

Za obě teze jsem byl již přímo na konferenci napaden jedním z akademických obhájců islámu a masové imigrace, jako rasista, xenofob s tím, že můj projev je stejný, jako antisemitské projevy ze 30. let 20. století. Podobné slovní útoky, nadávky a urážky slýchám a čtu již skoro denně, nejen od řadových obhájců islámu a imigrace či multikulturalismu, ale i od takových elitářských postav, jako je profesor Tomáš Halík, politik strany Zelených Šádí Shanaáhá, šéf českých muslimů Muneeb Hasan Alrawi či evangelický farář Mikuláš Vymětal.

Přes to vše jsme rozpracovanou verzi své přednášky z konference Islám a západní kultura, s doplněním o islamizaci České republiky, vydal v současné době knižně s názvem Eurabia – mýtus nebo realita budoucnosti?. Nevím, jestli budou mít obhájci islámu, sami muslimové nebo stoupenci masové imigrace odvahu veřejně brojit proti této mé knize. Zkušenost s knihou Ježíš Kristus a islám mi ukázala, že na veřejnou kritiku nemají moc odvahu. Snad nechtějí "zbytečně" propagovat knihu s informacemi, které mohou jen těžko vyvrátit.

Co ovšem vím, je fakt, že je třeba výše uvedené dvě teze doplnit tezí třetí, která ovšem není nijak optimistická. Jde o skutečnost, že čelíme ekologické katastrofě v Africe a islámském světě, která, v součinnosti s demografickým růstem v těchto zemích, povede k takovému tlaku na Evropu, že to asi nedokáže žádná zeď a zpřísnění přistěhovalecké politiky zastavit. To si již vyzkoušeli Číňané v dávné minulosti i jiné civilizace. Prostě řečeno slovy klasika, imigranti nás ubiji čepicemi.

Co ovšem činit v takové situaci?

Opravdu upřímně nevím. Co ovšem vím je, že snít o uzavření hranic a jejich opevnění je chiméra, která problém nevyřeší, jen ho krátce oddálí.

Vím však také, že s tím, jak roste bezradnost našich vlád, odborníků a společenské elity, roste i jejich nechuť slyšet fakta: věci nemají pod kontrolou a vše směřuje k vážné krizi. A o co nestojí tito elitáři zejména, slyšet takové informace a závěry od prostých lidí se selským rozumem, jako jsme já.

Proto nejspíše vzroste ještě více urážlivá kampaň proti mé osobě a mé knize Eurabia – mýtus nebo realita budoucnosti?. Celý život jsem se však řídil Orwellovým heslem, které mi sice nadělalo hodně nepřátel, ale zároveň mám díky němu čisté svědomí a klidný spánek: „Říkat pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin.

Se souhlasem převzato z autorova blogu. Redakčně upraveno.

 

 

 

Sledujte:



Copyright © 2014. All Rights Reserved.