Obsah

Levice cenzuruje média ve snaze vyhrát volby

Newt Gingrich řekl Seanu Hannitovi, moderátorovi televize Fox News, že levičáci vyhlásili „válku“ mediální skupině Fox i jiným zpravodajským médiím ve snaze umlčet konzervativce. Jeho komentáře se objevily jen několik dní poté, co Fox opustila nejpopulárnější postava této mediální skupiny, Bill O’Reilly, v důsledku zpráv, že on a Fox dosáhli urovnání s několika ženami, které ho obviňovaly z neslušného chování vůči nim.

V pondělí večer (24. dubna 2017, pozn. red.), v úvodu svého pořadu Hannity, pranýřoval to, co nazval „liberálním fašismem“ v důsledku obvinění ze sexuálního obtěžování vzneseného advokátkou Debbie Schlusselovou. Ta mezitím svá obvinění stáhla. Pojmenoval to „dobře organizovaným úsilím naší netolerantní levice, které má za cíl umlčet jakýmikoliv prostředky každý konzervativní hlas.

V prohlášení z počátku týdne Hannity napsal: „Když pozoruji současné koordinované úsilí umlčet stoupence konzervativních názorů, nemohu si nadále v takové zběsile rozdělené a nevraživé politické atmosféře dovolit ponechat pomluvy a lži vůči mé osobě bez odezvy.

Gingrich řekl Hannitymu, že demokraté se „odvázali“ už po volebním vítězství prezidenta Trumpa. „Je to válka proti Fox News z praktických důvodů,“ řekl bývalý předseda Sněmovny reprezentantů. „Fox News je jediným místem, kde se dostanete k poměrně přesnému zpravodajství o Donald J. Trumpovi.

Gingrich řekl: „Pokud byste byl od New York Times nebo CBS News nebo Washington Post, zatoužil byste žít ve světě bez Fox News.

A dodal: „Jde vysloveně o válku prostřednictvím narůstajících finančních prostředků nutných k najímání právníků, vyvolávání sporů a vyšetřování, takže člověk je jaksi účastníkem takového dění. Ovšem je také účastníkem této mnohem širší aktivity všude po Americe, kdy stoupenci fašistické levice usoudili, že nás musí umlčet, protože v diskusi získáváme navrch a vyhráváme volby a že věci se nedějí tak, jak by se podle nich dít měly.

Spero News editor Martin Barillas je bývalým diplomatem USA, který se také věnoval obhajobě demokracie a jako pozorovatel se účastnil voleb v Latinské Americe. Živí se též jako překladatel na volné noze.

Se souhlasem převzato ze Speroforum.com. Pro KONZERVATIVNÍ LISTY přeložil Jozef Zummer.

 

 

 

Sledujte:



Copyright © 2014. All Rights Reserved.