Obsah

Kolonizace Kanady na postupu – s přispěním Ottawy

Naše univerzity a vysoké školy jsou dnes zamořeny marxistickými profesory. Liberálové a „progresisté“ převyšují počet konzervativců v poměru deset ku jedné. Bohužel není to jediný problém, kterému náš vysokoškolský systém čelí a jehož si ochromená mainstreamová media nevšímají.

Naše university a vysoké školy jsou kupovány penězi wahabistických muslimů, jsou financovány petrodolary z Perského zálivu. Tyto peníze nepocházejí od kanadských muslimů, ale přicházejí ze zemí, které upřednostňují jiný světový názor, který mj. považuje ženy za méněcenné bytosti. Mladí Kanaďané se tak místo kritického myšlení učí spojovat protichůdné myšlenky do nekonzistentního svazku a věřit, že to dává smysl. Ve snaze udržet přítok peněz se univerzity zaprodaly tomu, kdo nabízí nejvíc, ať to stojí, co stojí.

Předložit údaje týkající se kanadských univerzit je nesnadné, můžeme však odhadovat, že jsme kupováni za přibližně stejnou cenu, jako univerzity americké. Zásluhou amerického think tanku Campus Watch si můžeme udělat představu o tom, jak to chodí. Zde uvádím několik příkladů:

Georgetown University: 20 milionů USD od Saúdů, 750 000 USD z Libye, 250 000 USD ze Spojených arabských emirátů (SAE).

Harvard University: 20 milionů dolarů ze Saúdské Arábie, 2,5 milionu dolarů ze Spojených arabských emirátů (staženo v roce 2004, po obvinění Šejka Zayad bin Sultána z financování antisemitského think-tanku).

Prince Alwaleed bin Talal, který se každý rok řadí mezi desítky nejbohatších mužů na světě, daroval Americké Univerzitě v Káhiře 10 milionů dolarů, Americké univerzitě v Bejrútu 5,2 milionu dolarů a Cornell University dalších 10 milionů dolarů.

200 000 dolarů pro Duke University a 5 milionů USD pro American University šlo od mezinárodního obchodníka se zbraněmi Adnana Khashoggi, plus granty pro perspektivní profesory islámských a Středně-Východních studií na University of California v Santa Barbaře, Rice University, University of Arkansas, UCLA a University of California v Berkeley.

Zatím to ještě nemám potvrzeno oficiálně, ale bylo mi řečeno, že University of Victoria získala 10 milionů saúdských dolarů a neurčené částky šly také Univerzitě v Torontu. A kdo ví komu ještě? UBC? SFU? Carletone? Ottawa? McGill? Queens? Dozvíme se to někdy oficiálně?

Politická korupce vzdělávání za asistence Ottawy

Nemůžeme chránit naše kanadská práva a svobody, pokud dovolíme, aby byly naše školy korumpovány tím, kdo zaplatí nejvíc. A nejděsivější je, že této kolonizaci Kanady islámem – politickým ramenem muslimské víry, napomáhá hodně také naše liberální vláda v Ottawě.

Během federálních voleb v roce 2015 Justin Trudeau – svým vlastním vyjádřením na videokazetě – potvrdil, že mluvil téměř v každé mešitě napříč Kanadou. Nezdálo se, že by našeho „feministického“ premiéra obtěžovalo, že tamní publikum bylo segregováno – s úsměvem pozdravil „sestry na balkóně“, což potvrdilo jeho patriarchální kořeny, které nesouvisí s kanadskou vírou v rovnost žen.

Tyto projevy mu zařídil Omar Alghabra, liberální poslanec za Mississauga. Alghabrova odměna? Byl jmenován Trudeauem tajemníkem Ministerstva zahraničních věcí. Tím se stal pan Alghabra šéfem všech kanadských konzulátů po celém světě.

Zajímavé je, že Alghabra, který se narodil v Saudské Arábii, se již třikrát pokusil propašovat právo Šaría do kanadského práva. Zatím byl třikrát poražen, díky silné opozici vůči šaríi ze strany muslimských žen, které dobře vědí, co by je čekalo a nechtějí být znovu podřízeny! Pro lidi jako Omar Alghabra však „Ano“ znamená „Ano“ a „Ne“ znamená „Nesprávná odpověď; zkuste to znovu… a znovu… a znovu… ad nauseam.“

Stručně řečeno, náš premiér zaprodal Kanadu, aby realizoval svůj názor, že Kanada musí být prvním post-národním státem. Ať už je to pod vládou kalifátu, kde jsou ženy považovány za méněcenné bytosti a kde gayové a lesbičky jsou popravováni. Budeme tedy v budoucnu žít pod nadvládou tyranie jako Dhimmi nebo budeme nuceni rovnou konvertovat k islámu?

Je islamofobie náš skutečný problém?

Liberální klika protlačila legislativní návrh proti islamofobii M-103 („Taking Action Against Systemic Racism and Religious Discrimination Including Islamophobia“), kterou – ač je to neuvěřitelné – náš parlament skutečně schválil! Toto usnesení ukládá federální vládě, aby uznala potřebu „potlačit rostoucí veřejnou atmosféru nenávisti a strachu“. Zamysleme se na chvíli: Skutečně u nás existuje rostoucí společenská atmosféra nenávisti a strachu? Možná v parlamentu, ale ne v mém okolí! Usnesení dále radí vládě, aby odsoudila islamofobii a všechny formy rasismu a náboženské diskriminace. Fobie je iracionální strach, takže podle pojetí těchto zákonů je islamofobie iracionální. Přemýšlím, zda pronásledovaní a vraždění křesťané z Libanonu, Betléma, Nigérie a Jižního Súdánu spolu s mladými dámami a jejich rodinami unesenými a zotročenými v Nigérii, považují strach z islámu za „iracionální“…

Poslanec Alghabra poukázal na „nekonečně malý počet osob, které prováděly teroristické činnosti a tvrdily, že mluví ve jménu islámu“. Možná, že je to malé číslo, ale podle oficiálních zpráv jenom v roce 2015 zabili teroristé celkem 29 376 osob, což byl pokles oproti 32 765, zabitých v roce 2014. Většinu těchto obětí mají na svědomí islámské teroristické skupiny Bocco Haram, ISIS, Taliban a Al-Káida. Jenom samotný ISIS je zodpovědný za 9 132 obětí v roce 2016. Tato čísla nezahrnují počty těch, kteří byli těmito útoky zmrzačení a zranění.

Brigitte Gabriel měla pravdu, když odpověděla muslimskému žákovi, že skutečnost, že většina muslimů je mírumilovná, je irelevantní – stejně, jako bylo irelevantní, že mírumilovná byla většina Němců ve třicátých a 40. létech a většina Číňanů pod Mao Tse-Tungem a stejně tak je irelevantní, že mírumilovná byla i většina Rusů za vlády Stalina.

Abychom mohli pokračovat v recenzi parlamentního usnesení M-103, je třeba si povšimnout těchto bodů:

c) požadavek na Stálý výbor pro kanadské dědictví, (i) aby byla provedena studie, jak rozvíjet přístup celé vlády ke snižování nebo odstranění systémového rasismu a náboženské diskriminace, včetně islamofobie při zajištění komunitně orientovaného hlediska a holistické odezvy prostřednictvím politiky založené na důkazech.

(ii) požadavek shromáždit data za účelem kontextualizace zpráv o zločinech z nenávisti a provést analýzu potřeb pro postižené komunity a sdělit Parlamentu závěry a doporučení nejpozději do 240 kalendářních dnů od přijetí tohoto návrhu za předpokladu, že Komise učiní doporučení, která by vláda mohla použít tak, aby lépe odrážela práva a svobody zakotvená v ústavních aktech, včetně Kanadské listiny práv a svobod.

Povšimněte si výrazu „celé vláda“, což znamená vše, co se dotýká federální vlády: naší armády, která ztratila vojáky v bojích proti džihádistům, našich zahraničních záležitostí; našeho katastrofálního imigračního systému, který vítá vracející se vrahy a násilníky z ISIS, úřadu předsedy vlády, který džihádistickým vrahům rozdává omluvy a důchody ve výši deset milionů dolarů, energetické politiky (včetně toho, zda bychom měli upřednostňovat etickou kanadskou ropu před tou konfliktní ze Středního Východu), CSIS, naší špionáže a bezpečnostního zpravodajství ... pod výraz „celá vláda“ celkem spadá 198 úřadů a oddělení!

Kde mají zdroj naše svobody?

A v tom je právě ten zádrhel. Jak víte, v konceptu americké ústavy jsou práva dána Bohem, a tudíž nezcizitelná. Takže americká Listina práv a svobod a Ústava byly navrženy tak, aby kontrolovaly, kam až vláda může při omezování těchto práv zajít.

Ale podle kanadské Charty práv a svobod v evropsko-socialistickém stylu Pierra Trudeaua jsou práva dána vládou, ne Bohem, a to, co vláda dává, může vláda také vzít – jednak po troškách – omezením našeho práva svobodného projevu prostřednictvím komise pro lidská práva a zkorumpovaných soudů plných aktivistických soudců; nebo najednou, zavedením „rouhačských“ zákonů podle práva šaría, jak by to rádi viděli poslanci Khalid a Alghabra.

Znovu, „Ano“ znamená „Ano“ a „Ne“ znamená „Zkuste to znovu… a znovu… a znovu… ad nauseam.“ M-103 v průběhu jednoho roku podkopala naše svobody a rovnosti, které jsou nastíněny v naší kanadské Listině práv a svobod. M-103 má skutečný potenciál, aby nás zavlekla do zaostalé společnosti, kde hodnota ženy je polovinou hodnoty muže, kde by dívky neměly a na mnoha místech nesmí být vzdělávány a kde homosexuálové a lesbičky jsou kvůli jejich sexuálním preferencím kamenováni.

Vidíme, co kolonizaci Kanady umožnilo a jak se liberálové pod vedením Justina Trudeau vzdali své odpovědnosti nás chránit.

Potřebuje islám naši ochranu nebo my potřebujeme ochranu před islámem?

Opravdu si myslíte, že peníze, které se nalévají do našich univerzit, mají zlepšit úroveň kanadského vysokoškolského vzdělání? Proč by Saúdská Arábie se svou zhruba 60% negramotností chtěla zlepšit vzdělání v Kanadě a USA? Ano, vím, že oficiální statistiky uvádějí, že 96% Soudů je gramotných, nicméně pravda je taková, že saudské občanství je oficiálně omezeno většinou na lineální potomky Aziz ibn Sauda a jeho 13 manželek; asi dvě třetiny současných obyvatel Saúdské Arábie nejsou Saudové, ale migrující dělníci (lépe řečeno otroci) z Pákistánu, Indonésie a Afriky. Skutečná statistika gramotnosti je tudíž velmi, velmi odlišná od té oficiální. Ne, cílem peněz, které přicházejí na naše univerzity, je upevnit probíhající kolonizaci Kanady a začlenit nás do vznikajícího globálního kalifátu.

Podle všech čtyř kmenů islámské jurisprudence je celá zeměkoule rozdělena do dvou domů: Dar al-Islám, což znamená „Dům podrobení se“ – tedy podrobení se ideologii islámu; a Dar al-Harb, což znamená „Dům války“.

Přátelé, oni nám už válku vyhlásili před dlouhou dobou! Teď nás infiltrují pátou kolonou – s dychtivou pomocí Justina Trudeau, který k nám opravdu neimportuje „uprchlíky“, přesto, že to vůbec žádní uprchlíci nejsou. Téměř všichni byli již přesídleni do Jordánska, Libanonu nebo Turecka – to, co sem přivádí, jsou školení liberální voliči, kteří mu mají zajistit nadpoloviční většinu v Parlamentu.

Myslíte si, že jeho motiv byl humanitární? Přemýšlejte znovu! Když začal plnit svůj slib, že přivede do Kanady 25 000 syrských uprchlíků a novináři se ho zeptali, zdali upřednostňuje ty nejohroženější oběti syrské občanské války – křesťany a Jezídy – odpověď, kterou se odhalil, zněla: „Absolutně NE!“

Pan Trudeau si neuvědomuje, že proislámští politici, jako Omar Alghabra a Iqra Khalid, budou podporovat demokracii pouze potud, dokud kolonizace Kanady nedosáhne takového stupně, aby rozdrtila naše bláznivé politiky, kteří naivně lpí na představě, že všechny světové názory si jsou rovny. Pak bude demokracie jen mrtvým velbloudem, který bude ze stanu odtažen. Stejně tak to bude s nacionalismem, protože islámský světový názor předkládá vizi globální ummy ovládané centrálním kalifátem, který je bez hranic… stejně jako byla Osmanská říše, která vládla většině zemí Středního východu po dobu 500 let, dokud nebyla na konci první světové války demontována.

Dobrovolná kolonizace Kanady pokračuje

Dovolte mi opakovat: jsme krok za krokem kolonizováni, a to pomocí vlastních peněz a s dychtivým přispěním hloupé liberální vlády Justina Trudeau, která prodala naši svobodu za svůj politický zisk. Naše děti, místo toho, aby se učily myslet logicky, jsou krmeny politickými bludy importovanými – zdánlivě pro naše dobro – diktátory. Naše svoboda a rovnost se nacházejí na špalku pod sekerou.

Počkejte: Jsem islamofob? Ne! Abych citoval Justina Trudeau: „Absolutně ne!“ Fobie je iracionální strach. Ale když je více než miliarda a půl lidí řízena imámy inspirovanými knihou, kterou mnozí z nich nikdy nečetli, která jim na více než sto místech nařizuje zabíjet všechny nemuslimy nebo zotročit tu hrstku, která by měla dovoleno žít, není nerozumné, když je vezmu za slovo. Je to obezřetné. Písmo říká, že moudrý člověk vidí nebezpečí a učiní kroky, aby ochránil sebe a svou rodinu.

Politický islám je smrtící a nebezpečný; totéž platí pro Justina Trudeau a jeho smířlivou politiku vůči militantním muslimům jako jsou Omar Alghabra, Iqra Khalid, Omar Khadr a další džihádisté, kteří čekají na svoji deseti milionovou dolarovou odměnu; to platí i pro náš import desítek tisíc nelegálních narušitelů hranic, kterým se nechce čekat ve frontě, a také pro náš Parlament, který naivně dumá o petici M-103.

Tři islámské národy právě teď mezi sebou soutěží o to, kdo se stane hegemonem vzkříšené Osmanské říše: Saúdská Arábie, Írán a Turecko. Ať už z nich vyhraje kterýkoliv, jeho konečným plánem bude převzetí vlády nad celým světem, protože to je přesně to, co Korán nařizuje.

Autor byl v letech 1995 – 2008 předsedou kanadské The Christian Heritage Party. Pro KONZERVATIVNÍ LISTY přeložila PhDr. Gabriela Clemensová. Redakčně upraveno a kráceno.

 

 

 

Sledujte:



Copyright © 2014. All Rights Reserved.