Obsah

Poslední Editorial

Napsal Vox Occidentis

Milí čtenáři,

KONZERVATIVNÍ LISTY tedy na konci roku 2019 uzavřely své přibližně desetileté působení a naše síly napříště věnujeme Konzervativním novinám.

Uspořádali jsme ARCHIV (viz horní lišta), ve kterém naleznete všechny texty, které byly elektronicky v KONZERVATIVNÍCH LISTECH publikovány - seřazené dle čísel (v ročníku 2012 chybí říjnové a prosincové číslo - na konci roku 2012 skutečně vyšlo jen jediné číslo pod označením "podzim 2012", zde tedy jako "listopad 2012"... nicméně, možná Archiv ještě časem doplníme o články, které doposud vyšly pouze v tištěných KONZERVATIVNÍCH LISTECH, zejména tedy v prvních třech letech jejich existence). Texty, které jsou dostupné elektronicky a byly publikovány před březnem 2012, jsou shromážděny do jednoho umělého čísla...

Dále, články rozčleněné věcně naleznete na horní liště v položce TEXTY - tam je ale řada článků, logicky, zařazena ve více než jedné z pěti oblastí. Kromě toho, pod položkou TÉMA MĚSÍCE se ukrývají témata vždy v daném okamžiku aktuální, kterým se jednotlivá čísla KONZERVATIVNÍCH LISTŮ věnovala, ať už se jednalo o různé volby doma, v zahraničí (např. presidentské v USA), kulturní válku, kterou proti lidské přirozenosti všemožní pokrokáři (socialisté) vedou, nebo třeba o hrozby, které pro nás představují neoimperiální ambice Kremlu či masová kulturně nekompatibilní imigrace. Každopádně, v těchto tématech je naopak zařazena pouze část textů (nezanedbatelný počet článků v každém čísle do Tématu měsíce svým zaměřením nepatřil...).

V levém sloupci navíc můžete nahlédnout do těch nejdůležitějších textů, které v KONZERVATIVNÍCH LISTECH vyšly (některé se skládají z více částí - zde v daném případě vždy jen ta první, odkaz na další díl je pokaždé na konci příslušného textu...). Ona "důležitost" spočívá zejména v jejich potenciálu vést k zamyšlení a nabídnutý výběr je pochopitelně subjektivní. Proto prosíme za prominutí, pokud mezi nimi neobjevíte ten, který byste zařadili právě vy... V každém případě, budete-li potřebovat nějaký článek dohledat a nebude se vám to z jakéhokoli důvodu dařit, napiště nám prosím - adresa Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. zůstává v platnosti (ostatně budeme rádi, pokud nás budete kontaktovat i z jakéhokoli jiného důvodu...:-)).

Tato webová stránka tedy bude napříště sloužit a slouží jako archiv. Věříme, že KONZERVATIVNÍ LISTY za dobu své existence publikovaly celou řadu podnětných textů, ke kterým má smysl se příležitostně vracet a případně se na ně odkazovat. Tištěný čtvrtletník však zůstává zachován v plném rozsahu - je naším hlavním vkladem do spolupráce s Konzervativními novinami. Tento čtvrtletník bude vycházet pod tradičním názvem Výběr z hroznů (samozřejmě pod značkou Konzervativních novin). Objednat jeho předplatné je a bude možno stále na tomto místě - opět viz horní lišta: PŘEDPLATNÉ. Nemůžeme jinak, než vyzvat k tomu, abyste tuto možnost využili: na rozdíl od "konkurence" nečerpáme žádné dotace a granty (ani nemáme žádnou naději, že bychom mohli - ostatně ani zájem...), a jsme tak plně závislí na čtenářích. To platí o Konzervativních novinách, stejně jako to platilo o KONZERVATIVNÍCH LISTECH.

Ještě jednou, naposledy, děkujeme za vaši laskavou přízeň, kterou jste nám po dlouhá léta prokazovali. Velmi si jí vážíme a věříme, že nám ji zachováte prostřednictvím pozornosti, kterou budete věnovat Konzervativním novinám.

 

 

 

Sledujte:



Copyright © 2014. All Rights Reserved.